testbankzip

Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek - Test Bank

Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek – Test Bank

$20.00

Edition:
8th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant download

Description

Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek – Test Bank

Chapter 3

1. Conservation laws can be used even when the details of what is occurring inside a system aren’t known.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

2. The momentum of an object never changes.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

3. Kinetic energy is conserved in elastic collisions.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

4. Linear momentum is conserved in all collisions.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

5. Momentum is conserved only when there is no friction.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

6. Work done within an isolated system can increase the energy of the system.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

7. Centripetal force changes linear momentum but not angular momentum.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

Consider a situation where two moving objects collide and rebound from each other.

8. Kinetic energy is definitely conserved.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

PREFACE NAME:   Objects Collide Rebound

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

9. Linear momentum is definitely conserved.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   True / False

HAS VARIABLES:   False

PREFACE NAME:   Objects Collide Rebound

DATE CREATED:   6/13/2016 10:29 AM

DATE MODIFIED:   6/13/2016 10:29 AM

Consider a situation where two moving objects collide, stick to each other, and move off together.

Related Test Bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inquiry into Physics 8th Edition by Vern J. Ostdiek – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Original price was: $30.00.Current price is: $25.00.