testbankzip

Psychiatric Mental Health Nursing ,4th Edition by Frisch, - Test Bank

Psychiatric Mental Health Nursing 4th Edition – Test Bank

$20.00

Edition:
4th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant Download

Description

Psychiatric Mental Health Nursing ,4th Edition by Frisch, – Test Bank

CHAPTER 5 DIAGNOSTIC SYSTEMS FOR PSYCHIATRIC NURSING

TRUE/FALSE

1.Epidemiology is the study of factors that lead to the occurrence of disease in a population of people.

ANS: T PTS: 1

2.The International Classification of Diseases (ICD) has nothing to do with insurance coverage and reimbursement for services.

ANS: F PTS: 1

3.An updated version of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition, (DSM-IV) came out in 2000 and is referred to as the DSM-IV-TR.

ANS: T PTS: 1

4.The NANDA taxonomy of nursing diagnoses was first published in 1990 and has been in use since that time.

ANS: F PTS: 1

5.Over one-half of the approved or accepted nursing diagnoses address nursing concerns in the psychosocial-spiritual realm of client care.

ANS: T PTS: 1

6.The nursing diagnosis represents the part of nursing practice that the nurse is licensed to address independently.

ANS: T PTS: 1

COMPLETION

1.The major classification system for diagnosing mental disorders is contained in the publication called the ____________________.

ANS:

DSM-IV

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, fourth edition

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 4th edition

PTS: 1

2.According to the DSM-IV classification system, the condition of mental retardation would be listed under the axis known as ____________________.

ANS: Axis II

PTS: 1

3.According to the DSM-IV classification system, information about living in a group residence and the interactions with other residents would be indicated on the axis known as ____________________.

ANS: Axis IV

PTS: 1

4.According to the DSM-IV classification system, information about general medical conditions would appear on the axis known as ____________________.

ANS: Axis III

PTS: 1

5.You are working with a client who smears feces, has some trouble maintaining minimal personal hygiene, and presents some danger of hurting self or others. Looking at the Global Assessment of Functioning Scale, you would expect this client to have a rating ranging from ____________________ to ____________________.

ANS:

11, 20

eleven, twenty

PTS: 1

6.According to the DSM-IV classification system, the diagnosis of Obsessive-Compulsive Disorder is listed on the axis known as ____________________.

ANS: Axis I

PTS: 1

7.According to the DSM-IV classification system, the diagnosis of Narcissistic Personality Disorder is listed on the axis known as ____________________.

ANS: Axis II

PTS: 1

8.The minimal information necessary to meet information demands of nursing practice is known by the acronym ____________________.

ANS: NMDS

PTS: 1

9.The comprehensive coding system that is more inclusive than ICD-9 in that it includes nursing diagnoses and nursing interventions is known by the acronym ____________________.

ANS: SNOMED

PTS: 1

10.Through collaborative efforts of nurses all around the world under the auspices of the International Council of Nursing (ICN), a universal reference terminology for nursing practice is being developed, which is known as the ____________________.

ANS:

International Classification for Nursing Practice

ICNP

PTS: 1

Related Test Bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Psychiatric Mental Health Nursing 4th Edition – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *