testbankzip

Research Design in Counseling, 4th Edition by Paul Heppner - Test Bank

Research Design in Counseling, 4th Edition by Paul Heppner – Test Bank

$20.00

Edition:
4th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant Download

Description

Research Design in Counseling, 4th Edition by Paul Heppner – Test Bank

CHAPTER 5: Identifying Interests and Operationalizing Topics: Forget That Perfect Study

True/False questions

1. It is not recommended for students to bring their own observations and beliefs into their research topics.

Answer: False

2. A great deal of research in counseling involves extending the results of previous research.

Answer: True

3. It is essential for researchers to focus on investigating a few constructs only and not to try to do too much in developing an original contribution.

Answer: True

4. In the context of identifying a research idea, theory and research from one topic can be extended to another related topic.

Answer: True

5. Identifying a topic of research is the same as developing a specific research question or hypothesis that can guide research.

Answer: False

6. The function of a testable research question or hypothesis is to provide direction for experimental inquiry.

Answer: True

7. Once a research question enters the formative stage and an investigator continues to develop the design and methodologies of a particular study, the original research question cannot be changed.

Answer: False

8. Operational definitions are referred to as a sort of manual of instructions that spells out what an investigator must do to measure or manipulate research variables during the procedures of a study.

Answer: True

Related Test Bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Research Design in Counseling, 4th Edition by Paul Heppner – Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *