testbankzip

Test Bank for 3-2-1 Code It! 2021, 9th Edition Michelle A. Green

Test Bank for 3-2-1 Code It! 2021 9th Edition Michelle A. Green

$20.00

Edition:
9th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant Download

Description

Test Bank for 3-2-1 Code It! 2021, 9th Edition Michelle A. Green

Chapter 4

1. What is the ICD-10-CM code for malignant neoplasm of the skin of the nose?

  a.  C03.9

  b.  C44.391

  c.  C44.599

  d.  C79.2

ANSWER:   b

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

2. What is the ICD-10-CM code for primary malignancy of the brain?

  a.  C71.9

  b.  C79.31

  c.  C79.89

  d.  C79.9

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

3. The ICD-10-CM code for campylobacter enteritis is _____.

ANSWER:   A04.5​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

4. What is the ICD-10-CM code for HIV disease?

  a.  Z21

  b.  Z20.6

  c.  R75

  d.  B20

ANSWER:   d

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   11/18/2020 11:59 PM

DATE MODIFIED:   11/19/2020 12:01 AM

5. The ICD-10-CM code for malignant neoplasm of the duodenum, jejunum, and ileum (which represent overlapping sites) is _____.

ANSWER:   C17.8​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

6. The ICD-10-CM code for benign neoplasm of the prostate is _____.

ANSWER:   D29.1​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

7. The ICD-10-CM code for sickle-cell trait is _____.

ANSWER:   D57.3​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

8. The ICD-10-CM code for diabetes mellitus is ______.

ANSWER:   E11.9​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

9. What is the ICD-10-CM code for central pain syndrome?

  a.  G89.0

  b.  G89.18

  c.  G89.29

  d.  G89.4

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

DATE CREATED:   11/19/2020 12:04 AM

DATE MODIFIED:   11/19/2020 12:05 AM

10. The ICD-10-CM code for chronic post-thoracotomy pain is _____.

ANSWER:   G89.22​

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Completion

HAS VARIABLES:   False

STUDENT ENTRY MODE:   Basic

DATE CREATED:   10/21/2020 3:51 PM

DATE MODIFIED:   10/21/2020 3:51 PM

Solution Manual for 3-2-1 Code It! 2021 9th Edition Michelle A. Green

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank for 3-2-1 Code It! 2021 9th Edition Michelle A. Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *