testbankzip

Solution Manual for 3-2-1 Code It! 2024 Edition, 12th Edition Michelle A. Green

Test Bank For 3-2-1 Code It! 2024 Edition, 12th Edition Michelle A. Green

$25.00

Edition:
12th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant Download

Description

Test Bank For 3-2-1 Code It! 2024 Edition, 12th Edition Michelle A. Green


Chapter 05: ICD-10-CM Outpatient and Physician Office Coding

1. Coding guidelines are used as a companion to the official version of ICD-10-CM, which contain coding conventions to ensure __________.

  a.  accurate coding

  b.  education and research

  c.  maximum reimbursement

  d.  quality health care

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

2. ICD-10-CM codes are assigned to outpatient and physician office __________ for health care financial planning, reimbursement, and statistical purposes.

  a.  diagnoses

  b.  equipment

  c.  procedures

  d.  services

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

3. For the most accurate assignment of ICD-10-CM codes, coders review __________ to locate conditions and diseases.

  a.  chargemasters

  b.  encounter forms

  c.  patient records

  d.  UB-04 claims

ANSWER:   c

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

4. The assignment of codes to conditions and diseases that are not specifically documented by the physician is called __________.

  a.  assumption coding

  b.  DRG creep

  c.  optimizing reimbursement

  d.  reconciling remits

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

5. Which was established by the federal government as a standard data set for ambulatory care facility records and has as its goal the improvement of data comparison for outpatient care settings?

  a.  MDS

  b.  PPS

  c.  UACDS

  d.  UHDDS

ANSWER:   c

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

6. Primary care includes both preventive and acute care services, which are often provided as __________ care and are referred to as the point of first contact.

  a.  emergency

  b.  inpatient

  c.  outpatient

  d.  surgical

ANSWER:   c

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.2 – Explain the differences among outpatient and physician office health care settings.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

7. Hospital outpatients include ambulatory patients, ambulatory surgery patients, emergency care patients, and observation care patients. The maximum length of stay of an outpatient is __________.

  a.  23 hours, 59 minutes, and 59 seconds

  b.  24 hours, 59 minutes, and 59 seconds

  c.  48 hours, 59 minutes, and 59 seconds

  d.  72 hours, 59 minutes, and 59 seconds

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.2 – Explain the differences among outpatient and physician office health care settings.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

8. The Diagnostic Coding and Reporting Guidelines for Outpatient Services were __________.

  a.  developed by the federal government and approved for use by hospitals and providers

  b.  implemented by third-party administrators for use by all types of health care facilities

  c.  mandated by individual state programs and adopted by private insurance companies

  d.  unfunded as a result of the Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996

ANSWER:   a

POINTS:   1

QUESTION TYPE:   Multiple Choice

HAS VARIABLES:   False

LEARNING OBJECTIVES:   3-2-1_Green_25_5.3 – Assign ICD-10-CM diagnosis codes according to outpatient coding and reporting guidelines.

DATE CREATED:   9/13/2023 10:46 AM

DATE MODIFIED:   9/13/2023 10:46 AM

Related Test Bank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For 3-2-1 Code It! 2024 Edition, 12th Edition Michelle A. Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *