testbankzip

Test Bank For Business Law Today, Comprehensive 13th Edition By Roger LeRoy Miller

Test Bank For Business Law Today, Comprehensive 13th Edition By Roger LeRoy Miller

$30.00

Edition:
13th Edition
Format:
Zip File
Resource Type:
Test Bank
Duration:
Unlimited Downlaod
Delivery:
Instant Download

Description

Test Bank For Business Law Today, Comprehensive 13th Edition By Roger LeRoy Miller


Chapter 01: Law and Legal Reasoning

1. In the United States, the law consists of written laws and court decisions.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

2. All laws establish rights, duties, and privileges that are consistent with the values and beliefs of a society or its ruling group.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

3. The legal rules that control the actions of a business, reflect past and current thinking about how similar businesses should and should not act.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

4. The study of business law does not involve an ethical dimension.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

5. Compartmentalizing the law into discrete topics indicates that each business transaction is subject to only one specific area of the law.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

6. A constitution is a primary source of law.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

7. A statute is a secondary source of law.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

8. A secondary source of law is one that clarifies a source of primary law.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   True

9. Legal encyclopedias, law review articles, and treatises are sources of primary law.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

10. Even if it conflicts with the U.S. Constitution, a state constitution is supreme within the borders of that state.

  a.  True

  b.  False

ANSWER:   False

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Business Law Today, Comprehensive 13th Edition By Roger LeRoy Miller”

Your email address will not be published. Required fields are marked *