testbankzip

Test Bank For Oracle 11G SQL 2nd Edition By Joan Casteel

Original price was: $25.00.Current price is: $20.00.

Edition:
2nd Edition
Format:
Downloadable ZIP File
Resource Type:
Test bank
Duration:
Unlimited downloads
Delivery:
Instant Download

Description

Test Bank For Oracle 11G SQL 2nd Edition By Joan Casteel

Chapter 6: Additional Database Objects
TRUE/FALSE
1. A sequence serves as a nickname for a database object.
ANS: F PTS: 1 REF: 176

2. A database index allows users and application programs to quickly locate specific records.
ANS: T PTS: 1 REF: 176

3. A synonym is an alternate name assigned to a database object.
ANS: T PTS: 1 REF: 176

4. When a positive value is assigned to the INCREMENT BY clause of the CREATE SEQUENCE
command, numeric values are generated in descending order.
ANS: F PTS: 1 REF: 178

5. When a negative value is assigned to the INCREMENT BY clause of the CREATE SEQUENCE
command, numeric values are generated in descending order.
ANS: T PTS: 1 REF: 178

6. The START WITH clause is used to identify the starting numeric value for a synonym.
ANS: F PTS: 1 REF: 179

7. By default, the START WITH clause has a value of one.
ANS: T PTS: 1 REF: 179

8. By default, the lowest value that can be generated by a sequence is 0.
ANS: F PTS: 1 REF: 178

9. If the minimum value for a sequence is not specified, then NOMINVALUE will be assumed as the
default.
ANS: T PTS: 1 REF: 179

10. The highest possible value for a descending sequence is -1.
ANS: T PTS: 1 REF: 179

11. The highest possible value for a sequence can be specified through the MAXVALUE clause.
ANS: T PTS: 1 REF: 179
2
12. After the highest possible value for a sequence has been reached, previous values can be reused if
the NOCYCLE option has been specified.
ANS: F PTS: 1 REF: 179

13. The NOCACHE option specifies that the sequence can generate a number only after a request has
been made by a user.
ANS: T PTS: 1 REF: 180

14. Pre-generated sequence numbers that have not been used when the database is shut down will no
longer be available when the database is restarted.
ANS: T PTS: 1 REF: 180

15. When a sequence is created for internal control purposes, the values should not be cached
otherwise gaps may appear in the sequence.
ANS: T PTS: 1 REF: 180

16. The USER_SEQUENCES view of the data dictionary can be used to determine the current values
and settings for a sequence.
ANS: T PTS: 1 REF: 182

17. The NEXTVALUE pseudocolumn is used to actually generate the next value in a sequence.
ANS: F PTS: 1 REF: 183

18. The NEXTVAL pseudocolumn can be referenced in an INSERT command to add the value to a
database table.
ANS: T PTS: 1 REF: 183

19. The START WITH clause of a sequence cannot be reset with the ALTER SEQUENCE command.
ANS: T PTS: 1 REF: 185

20. To change the starting value for a sequence, the sequence must be dropped and then re-created.
ANS: T PTS: 1 REF: 185

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Oracle 11G SQL 2nd Edition By Joan Casteel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Original price was: $30.00.Current price is: $25.00.